Ce spun clientii despre noi

Pe fabby inca nu l-am cunoscut personal. Am discutat doar pe mess si la telefon. I-am spus ca vreau sa fie ceva simplu, cu gust si unic. Nimic mai mult. Ce a iesit e mai mult decat frumos. Intotdeauna la timp si cu idei bune. Recomand cu placere. Ce pare greu pentru noi, e destul de simplu pentru el!
Marian Morosanu, www.asdr-romania.ro
Am ales FabbyDesign pentru acest proiect in urma unui lung proces de selectie, pentru ca mi-a oferit cel mai bun raport calitate/ pret/ timp de executie. Mi-a placut profesionalismul cu care am discutat de la inceput detaliile proiectului si faptul ca pe parcurs ne-am ghidat indeaproape dupa aceasta planificare. Pe parcursul executiei proiectului am beneficiat din partea FabbyDesign de consultanta in vederea alegerii celor mai bune solutii, precum si de experienta acumulata in dezvoltarea proiectelor anterioare. De asemenea, sunt foarte multumit de suportul tehnic post-livrare oferit. Cu siguranta, voi apela la FabbyDesign pentru proiecte viitoare.
Vinatoru Mihai, www.e-oferta.ro
Cand le-am intalnit pe Bogdan (Fabby) prima data, recomandat de o prietena, nu stiam nimic despre el. Insa, intre cateva cafele si multe schimburi de mesaje, a realizat un site exact cum l-am vrut, in timpul pe care l-am convenit. Si m-a depanat de multe ori raspunzand promt intrebarilor mele de « profan ». Multumesc, Bogdan !
Margareta Mihailescu, www.learningstudio.ro
Am apelat la serviciile lui Bogdan si totul a decurs normal. A avut rapdare cu mine si bineinteles siteul a iesit exact cum am vrut. Designul siteului a fost propunerea lui.
Gabi, www.royalspa.ro
Ceea ce am vrut eu de la Bogdan sau fabbydesing nu poate face prea multi programatori. Spun asta din prisma experientei mele si cu alti programatori. Site-ul imobiliaremix.ro este o platforma destul de complexa ce include 10 module diferite. Pot spune ca pasii in dezvoltarea acestui site au fost usori, m-am consultat in permaneta cu Bogdan si intodeauna a gasit solutii pentru orice problema. Daca doriti un site competitiv alegeti un programator profesionist. Il recomand cu toata increderea pe Bogdan.
Irin, www.imobiliaremix.ro
Rigurozitatea si ambitia de a nu lasa ceva neterminat si de a accepta orice provocare sunt puncte forte pe care te astepti sa le aiba orice programator. Din pacate sunt multi programatori de la noi care iti ofera surpize neplacute in acest sens, in special in randul freelancer-ilor. Fie ca nu evalueaza corect durata sau efortul necesare unui proiect, fie ca primesc o oferta ulterioara pe care nu pot sa o refuze si incurca borcanele, fie ca proiectul ii depaseste ulterior cunostiintele, ne dam seama in timp de calitatea unui programator, care inseamna mult mai mult decat cunostiinte in domeniu. Inseamna personalitate, caracter, respect si profesionalism. Desi ma asteptam la un moment dat sa clacheze din cauza unor factori exceptionali care au aparut intr-un proiect, Bogdan nu a facut-0
Ginea Robert, www.zvonul.ro
Serviciile oferite de Fabi Design catre firma noastea sunt ireprosabile, rapiditatea cu care a fost realizat sitele, caliatea si promtitudinea sunt caracteristici ce-i reprezinta!
Draghici Mircea, www.wantedmedia.ro
Eu stiu sa fac
 1. site-uri de prezentare
 2. magazine online
 3. site-uri de anunturi
 4. programe degestiune
 5. CMS-uri, etc 

 

Lucrez cu
 1. PHP & MySQL
 2. HTML & CSS
 3. Flash
 4. XML
 5. JavaScript
 6. jQuery