Despre fabbydesign si serviciile oferite

 1. De ce sa lucrezi cu fabbydesign.ro ?
  Pentru ca am experienta  in web design si web development de cel putin 4 ani, incepand ca si angajat in cadrul unei firme importante din Romania, cat si ca freelancer.  In tot acest timp, am lucrat la tot felul de proiecte web, atat pentru clienti din Romania, cat si  pentru cei din afara, cum ar fi Anglia, Germania, Italia.   Deoarece  clientii cu care am lucrat au fost multumiti de rezultat,  cu o pare din ei care au avut nevoie, inca mai lucrez.
   
 2. Cu ce te pot ajuta ?
  Ca programator si designer ( vezi portofoliul ) pot face orie fel de program aveti nevoie pe care sa-l postati online, utilizand tehnologiile:  php, mysql, flash, xml, html & css, JavaScript & Jquery, iar pentru design Photoshop.
   
 3. Ce costuri implica ?
  Colaborand cu mine, nu exista alte costuri de intermediere care s-ar pierde si nici timp care sa se piarda in gasirea resurselor umane necesare pentru proiect.  Bugetul pentru un site depinde mult de ce vrei sa faci, mai exact depinde de functiile pe care vrei sa le introduci la site ( sistem de administrare pentru continut, cos de cumparaturi, filtrari ale continutului, metode de marketing, etc ).
  Daca doriti sa aflati un raspuns exact, contacteaza-ma.
   
 4. Pot face fata unei provocari ?
  Cu siguranta. Cand a fost nevoie, am apelat la cativa prieteni programatori cu care lucrez, pentru ca treaba sa iasa bine.  Intotdeauna, inainte de a incepe lucrul la un proiect, am facut research prin care am cautat ca viitorul proiect sa fie competitiv, atat prin design, cat si prin functionalitati, am facut un brief, am stabilit un deadline, si in functie de aceste caracteristici am  vazut daca pot face proiectului sau nu. Acesti pasi sunt necesari pentru ca rezultatul sa fie cel dorit si pentru a se evita orice neplaceri.
   
Eu stiu sa fac
 1. site-uri de prezentare
 2. magazine online
 3. site-uri de anunturi
 4. programe degestiune
 5. CMS-uri, etc 

 

Lucrez cu
 1. PHP & MySQL
 2. HTML & CSS
 3. Flash
 4. XML
 5. JavaScript
 6. jQuery